DOGAĐANJANASLOVNICA

LAG MARINIANIS održao radionicu za poljoprivrednike

Danas u zgradi hrvatskoga doma u Slatini LAG „Marinianis“ u suradnji s Hrvatskom poljoprivredno-šumarskom savjetodavnom službom organizirao je radionicu namijenjenu potencijalnim prijaviteljima na 1. LAG Natječaj.
Na početku radionice, prisutne je pozdravio predsjednik LAG-a Marinianis Mirko Rončević izrazivši zadovoljstvo objavom Natječaja te svojim govorom poticao poljoprivrednike na prijavu na isti.

Predstavljanje LAG Natječaja održala je Renata Butka, voditeljica LAG-a. Potencijalnim prijaviteljima predstavila je osnovne informacije te o LAG Natječaju koji je trenutno raspisan. Predstavljeni su uvjeti prihvatljivosti nositelja projekata, prihvatljive aktivnosti, kriteriji odabira projekata te procedure i način kod prijave za TO 2.2.1., a koji se odnosi na „Razvoj malih poljoprivrednih gospodarstava“, ekonomske veličine od min 2.000 € do max 7.999 €, koji spadaju u rang mikro i malih poduzeća. Također je predstavljena i pokazana dokumentacija potrebna za prijavu na Natječaj.

Viša stručna savjetnica Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe Tihana Bišćan sve prisutne upoznala je sa izračunom koeficijenta veličinom poljoprivrednog gospodarstva.

Voditeljica i predsjednik zahvalili su se prisutnima te naglasili kako LAG Marinianis stoji na raspolaganju svima zainteresiranima za prijavu na LAG natječaj.(LAG „Marinianis“)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button