NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Konjičke utrke ove nedjelje u Gornjem Predrijevu

U nedjelju 30. rujna u Gornjem Predrijevu održat će se konjičke utrke ”Mijoljska potkova 2018”.

I ove godine organizator ovog velikog događaja je Konjička udruga Mijoljska potkova Gornje Predrijevo u uskoj suradnji s Mjesnim odborom Gornje Predrijevo.

9. je to godina za redom kako ova Udruga pod pokroviteljstvo Općine Sopje i brojnih sponzora organizira ove utrke na hipodromu Majda, kojima će se, prema najavama okupiti rekordan broj sudionika i to praktički iz svih dijelova Slavonije i Baranje, ali i iz ostalih dijelova kontinentalne Hrvatske. Večer uoči Mijoljske potkove održat će se i zabava u Domu na kojoj će okupljene zabavljati Zoki bend.

Program će započeti u jutarnjim satima dočekom sudionika. U 11 sati kroz selo će krenuti promenada konjskih zaprega i jahača zajedno sa sviračima. Početak galopskih utrka najavljen je za 11 sata  i 30 minuta. Revijalno bacanje konjskih potkova počet će u 13, a revijalni prikaz konjičkih vještina jahača u 15 sati. Biti će tu i western te precizno jahanje dok će drugi dio galopskih utrka početi  u 16 sati.  Proglašenje pobjednika najavljeno za 17 i 30. Također svi su pozvani i na veliku zabavu koja će se održati u večernjim satima u Mjesnom domu. (dj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button