Home / NASLOVNICA / Još jedna donacija Općine Čađavica

Još jedna donacija Općine Čađavica

Općina Čađavica predvođena načelnikom Mirkom Rončevićem pripremila je još jednu humanitarnu donaciju za svoje sugrađane. Ovoga puta se radi o nabavi Aromasept proizvoda.
Naime djelomičnim popuštanjem mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite od ponedjeljka 4. svibnja s radom počinju i frizerski saloni. S obzirom da na području općine jedini frizerski salon „Tina“ vlasnice Valentine Mikulić, zbog pandemije COVID-19 nije radio gotovo dva mjeseca, njegovo ponovno otvaranje Općina Čađavica odlučila je pomoći donacijom Aromasept prirodnih dezinfekcijskih sredstava za zaštitu prostora i klijenata od koronavirusa. Aromasept dezinficijense Općina je nabavila od tvrtke SHAPEIT iz Zagreba, koja u svom asortimanu nudi prirodne antiseptike i dezinficijense bazirane na 100% čistim eteričnim uljima i klorovom dioksidu, a primjenjuju se između ostaloga i za higijenu tijela, ruku, zraka, radnih površina i uporabnih predmeta.

U sklopu ove donacije, Aromasept prirodnim dezinfekcijskim sredstvima Općina Čađavica opskrbila je i Stožer civilne zaštite općine Čađavica.
(Mihaela Feldi/Foto: Shapeit jdoo)

x

Check Also

Glazbena škola Milka Kelemena Slatina objavila prijave za upis novih polaznika

Glazbena škola Milka Kelemena Slatina objavila je prijave za upis u predškolske programe i prve ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org