NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Javnozdravstvena akcija Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“:

„Volonteri u parku“ – u Slatini u subotu 27. veljače od 10 sati

U subotu 27. veljače od 10 do 11 sati u Slatini će se održati aktivnost Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“, pod nazivom „Volonteri u parku“.

Nositelji provedbe Nacionalnog programa su Ministarstvo zdravlja i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a za njegovu provedbu na području Virovitičko-podravske županije zaduženi su Zavod za javno zdravstvo „Sv. Rok“ VPŽ, kao glavni koordinator, te nevladine organizacije i udruge civilnog društva na području grada Slatine.

– Iako je hodanje najpopularnija aktivnosti ono je ipak u padu. Analize ukazuju da sve manje djece pješači do škole, a slična je situacija i s odraslima, koji gotovo nikada ne idu pješice do svojih radnih mjesta.

S ciljem održavanja dobrog zdravstvenog stanja kao i razvoju pozitivnih navika naših sugrađana u subotu 27. veljače u Parku 136. slatinske brigade provodit ćemo aktivnosti u parku namijenjene najmlađim sugrađanima pod vodstvom učiteljice Renate Grahovac, – ističu organizatori te pozivaju sve zainteresirane da podrže ovaj program i priključite se aktivnosti. (mf)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button