Home / DOGAĐANJA / Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina odobren projekt „CNC-alati za budućnost“ u iznosi od 33.926 eura

Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina odobren projekt „CNC-alati za budućnost“ u iznosi od 33.926 eura

ERASMUS+ projekt Industrijsko-obrtničke škole Slatina

Agencija za mobilnost i programe EU odobrila je projekt „CNC-alati za budućnost“ Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina unutar programa Ključne aktivnosti 1 za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.
Industrijsko-obrtnička škola Slatina u nastavnoj godini 2020./2021. imat će na raspolaganju 33.926 eura za osposobljavanje i obrazovanje učenika CNC zanimanja koji će svoju praktičnu nastavu odrađivati u inozemstvu. Projektna će sredstva služiti i profesorima struke za dodatno profesionalno usavršavanje.

– Ovaj će projekt osigurati podizanje kvalitete strukovnog obrazovanja u Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina i njezinu sustavnu internacionalizaciju na području implementacije najsuvremenijih metoda poučavanja i osposobljavanja, – istaknuo je ravnatelj IOŠ Slatina Mladen Graovac te uputio čestitke Razvojnoj agenciji VIDRA i svim nastavnicima koji su sudjelovali u izradi projektne prijave.
(mf, IOŠ Slatina)

Privitak Odluke -ka1

x

Check Also

Pedaliranjem do zdravlja – Udruga AUM organizirala rekreativnu vožnju biciklom od Slatine do Višnjice

Povodom Hrvatskog olimpijskog dana Udruga AUM joga Slatina organizirala je danas uz pokroviteljstvo Grada Slatine ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org