Home / DOGAĐANJA / Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina odobren projekt „CNC-alati za budućnost“ u iznosi od 33.926 eura

Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina odobren projekt „CNC-alati za budućnost“ u iznosi od 33.926 eura

ERASMUS+ projekt Industrijsko-obrtničke škole Slatina

Agencija za mobilnost i programe EU odobrila je projekt „CNC-alati za budućnost“ Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina unutar programa Ključne aktivnosti 1 za područje strukovnog obrazovanja i osposobljavanja.
Industrijsko-obrtnička škola Slatina u nastavnoj godini 2020./2021. imat će na raspolaganju 33.926 eura za osposobljavanje i obrazovanje učenika CNC zanimanja koji će svoju praktičnu nastavu odrađivati u inozemstvu. Projektna će sredstva služiti i profesorima struke za dodatno profesionalno usavršavanje.

– Ovaj će projekt osigurati podizanje kvalitete strukovnog obrazovanja u Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina i njezinu sustavnu internacionalizaciju na području implementacije najsuvremenijih metoda poučavanja i osposobljavanja, – istaknuo je ravnatelj IOŠ Slatina Mladen Graovac te uputio čestitke Razvojnoj agenciji VIDRA i svim nastavnicima koji su sudjelovali u izradi projektne prijave.
(mf, IOŠ Slatina)

Privitak Odluke -ka1

x

Check Also

Od 6. srpnja zatvara se promet u slatinskoj Ulici Potočani zbog radova na sanaciji nogostupa

Grad Slatina u sklopu redovitog održavanja komunalne infrastrukture na slatinskom području, nastavlja s projektima uređenja ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org