NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Idemo Slatino!

Nakon 17. odigranih kola rukometaši Slatine se s 28 bodova nalaze  na 2. mjestu prvoligaške ljestvice skupine sjever, a gdje ih prije početka debitantske sezone nije vidio nitko jer plan je i bio samo očuvati taj dugo godina željeni prvoligaški status.

Najbliže najvišem rangu hrvatskog rukometa – Premier ligi u ovom se trenutku nalaze članovi vinkovačke Spačve koji na prvom mjestu imaju 32 boda. Stvarnost je takva da je i Slatina, koliko god to svima nama nestvarno zvučalo, u igri za kvalifikacije za plasman u društvo sa najvećim dečkima, onima PPD-a Zagreb, Nexe-a, Poreča, Gorice…

A da bi nastavili sanjati o tim kvalifikacijama ove subote (4. ožujak) neophodno je pobijediti u ovom trenutku prvog pretendenta za te iste kvalifikacije – zagrebačku Maksimir Pastelu (26 bodova) trećeplasiranu momčad prvenstva i tako se u direktnom srazu bodovno odvojiti od tog istog konkurenta.

Ta jako nemjerljivo značajna utakmica na kojoj bi svaki povik i bodrenje iz publike mogli biti presudni pri stvaranju dodatnog impulsa slatinskim rukometašima na putu do te toliko željene pobjede počet će u standardnom terminu u 19 sati  i 30 minuta.

”Dođite, ne štedite glasnice, budite nam velika podrška i vjetar u leđa u  borbi za vrh prvenstvene ljestvice. Vidimo se u subotu jer zajedno smo jači!  – poručuju i ovim putem slatinski rukometaši.

 

dj

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button