Home / DOGAĐANJA / I slatinske “Lisice” čistile svoj grad

I slatinske “Lisice” čistile svoj grad

Slatinski Odred izviđača Lisice sudjelovao je 23. travnja u ekološkoj akciji “Zelena čistka 2016.”. Male “lisice” očistile su od raznog smeća niz lokacija u gradu i okolici.

”Posjetili smo i mjesta koja se ne nalaze obično na spisku lokacija za čišćenje, jer smo željeli poslati poruku kako se smeće neće tolerirati nigdje u gradu i kako smo svi mi odgovorni za svaki komad smeća koji se potuca po našim ulicama, parkovima i igralištima! Uz to, stvarno smo se dobro zabavili i nije nam uopće bilo teško. Gradu bi poručili da uloži koju kunu u koševe za smeće, pogotovo po igralištima, jer gdje ih god ima puni su, što znači da ih ljudi koriste! Mi ćemo promatrati do iduće godine i dalje pokušavati počistiti sve što bezobraznici ovog grada pobacaju uokolo, jer mi smo Lisice i lukavo ćemo, sa svima ostalima koji se trude, pretvoriti ovaj grad u ljepše i sretnije mjesto!” – poručile su male Lisice.

U akciji sudjelovali: Lorena Bujdo, Ivan Bujdo, Marta Herceg, Antonio Herceg, Matija Žubrinić, Andrej Puš, Viktorija Velić, Lara Prpić, Nina Janković, Tena Jurlina, Lucija Katalinić, Igor Kardoš, Tatjana Lulić Prpić i Denis Cukor.

Lisice su ukupno očistile 11 lokacija od kojih 2 izletišta (jezero Javorica  i Bunarić), 1 poligon, 1 park (kod sekvoje) i 7 igrališta. (FB – Odred izviđača Lisice)

x

Check Also

Slatinski vatrogasci obogatili inventar sustavom za punjenje izolacijskih aparata

Nastavno na nedavno zajedničko ulaganje Grada Slatine i slatinskih vatrogasaca u modernizaciju slatinske Javne vatrogasne ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org