Home / DAN GRADA SLATINE / Hrvački klub Slatina dominantan na domaćem turniru

Hrvački klub Slatina dominantan na domaćem turniru

Međunarodni hrvački turnir za djevojčice i dječake u Slatini - 14Hrvački klub Slatina u povodu proslave Dana grada Slatine organizira0 je Međunarodni hrvački turnir za djevojčice i dječake.

Turnir je počeo danas u sportskoj dvorani SŠ Marka Marulića a finalne borbe održane su na otvorenom, na parkiralištu ispred Erste banke jučer u popodnevnim satima uz veliki broj gledatelja. (Fotogaleriju sa zagrijavanja za kvalifikacijske borbe u dvorani pogledajte klikom OVDJE)

Na turniru je sudjelovalo 15-ak klubova iz Hrvatske, te klubovi iz BiH, Slovenije, Mađarske. Turnir je okupio impozantan broj natjecatelja, trenera i roditelja, njih više od 250.

Finalni dio turnira otvorio je predsjednik Gradskog vijeća Robertino Repić dok su najboljim hrvačima medalje uručili gradonačelnik grada Slatine, Ivan Roštaš, direktorica TZ grada Slatine, Helena Hegediš i osnivač HK Slatina, Josip Tanko.

U fotogaleriji pogledajte kako je izgledalo to izuzetno atraktivno hrvanje pod vedrim nebom, na kraju kojeg je Hrvački klub Slatina uvjerljivo osvojio ekipno prvo mjesto.

Pojedinačne rezultate po kategorijama kao i video prilog sa događaja donosimo naknadno!

(Foto: M. Kokorić)

x

Check Also

STOTI ROĐENDAN KINOPRIKAZIVAČKE DJELATNOSTI – 100 godina kinematografije u Slatini: Od drvenih stolica do udobnih fotelja

Filmovi su se prikazivali vikendom. U početku su to bili nijemi filmovi koje je na ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org