DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina

Rezultati natječaja „Ljubav i njeni citati“

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina organizirala je u prigodi obilježavanja „Dana zaljubljenih 2021.“ nagradni natječaj „LJUBAV i njeni citati“ na koji se odazvao veliki broj zaljubljenika u pisanu riječ ljubavne tematike.

Kako su kreativni uradci stizali na adresu Knjižnice tako su i objavljivani na njezinoj Facebook stranici kako bi svi zainteresirani u prigodi Valentinova mogli uživati u prelijepim stihovima pristigle poezije i drugim djelima.

Natječaj je bio otvoren do petka, 12. veljače do 12 sati, a danas su objavljeni rezultati.

Sve sudionike natječaja Knjižnica nagrađuje besplatnim jednogodišnjim članstvom ili besplatnim jednogodišnjim produženjem postojećeg članstva Gradske knjižnice i čitaonice Slatina! Sudionici natječaja potvrdu mogu preuzeti svaki radni dan u prostoru Gradske knjižnice počevši od utorka, 16. veljače.

Nagrade pobjednicima u kategorijama Odrasli i Djeca dodijelit će se u narednim danima o čemu će naknadno biti obaviješteni, a pobjednici nagradnog natječaja „Ljubav i njeni citati“ su:

Kategorija Odrasli:

  1. nagrada – Dražen Čižek „Prije svitanja“
  2. nagrada – Snježana Dupan Lovrić „Tri akorda“

Kategorija Djeca:

  1. nagrada – Marta Mikoloć „Ona i ja“
  2. nagrada – Tara Djokić „Dok plivam u ljubavi“

V.d. ravnateljice Gradske knjižnice i čitaonice Slatina Marija Cindrić zahvalila se svima koji su svojim djelima izgradili i uveličali ovaj natječaj, onima koji su ga učinili dostupnim široj javnosti, svima koji su pratili objave i čitali zaljubljene stihove divnih pisaca, te se na kraju zahvalila na svakoj riječi podrške.
(Mihaela Feldi/Izvor: GKiČ Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button