Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Grad Slatina poziva poduzetnike, udruge, zadruge… sa slatinskog područja na zajedničko predstavljanje na 25. VIROEXPU
Arhivska fotografija

Grad Slatina poziva poduzetnike, udruge, zadruge… sa slatinskog područja na zajedničko predstavljanje na 25. VIROEXPU

Grad Slatina i ove godine priprema nastup na Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO koji će se od 13. do 15. ožujka 2020. godine održati po 25. puta u Virovitici.

Nakon prošlogodišnjeg izuzetno uspješnog nastupa na jednom od najvećih sajamskih prostora, Grad Slatina poziva poduzetnike, odnosno trgovačka društva, obrtnike i OPG-ove, udruge i zadruge s područja Grada Slatine koji su zainteresirani za sudjelovanje na „25. međunarodnom sajmu gospodarstva, poduzetništva i obrta VIROEXPO 2020“ da se prijave kako bi se predstavili na zajedničkom izložbenom prostoru.

Dakle svi zainteresirani poduzetnici (trgovačka društva, obrtnici i OPG-ovi), udruge i zadruge sa sjedištem na području Grada Slatine koji se žele predstaviti na zajedničkom izlagačkom prostoru Grada Slatine trebaju popuniti priloženi obrazac zaključno do 3. veljače 2020. godine.

Obrazac prijave ispunite klikom na GRAD SLATINA PRIJAVA NA VIROEXPO 2020.

Za sve ostale informacije obratiti se možete u Gradsku upravu Grada Slatine na broj telefona 033/492-217.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

x

Check Also

PU VPŽ – Tijekom proteklog tjedna evidentirano 7 prometnih nesreća, 378 prekršaja, a uhićene su 2 osobe

Policijska uprava virovitičko-podravska oglasila se s priopćenjem u kojem je iznijela sažetak aktivnosti u prometu ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org