DOGAĐANJANASLOVNICA

Grad Slatina povodom blagdana sv. Nikole slikovnicama darivao mališane u DV Zeko i DV Suncokret

Povodom blagdana sv. Nikole Gradska uprava Grada Slatine odlučila je i ove godine darivati djecu polaznike slatinskih dječjih vrtića.

Tako su jučer gradonačelnik Denis Ostrošić i pročelnik Stručne službe Krunoslav Šarabok posjetili dječje vrtiće i uljepšali ovaj svakom djetetu, a pogotovo dječici vrtićke dobi drag blagdan sv. Nikole.

Mališani u Dječjem vrtiću Suncokret na poklon su dobili slikovnice koje će njima i tetama obogatiti njihovu malu knjižnicu. U društvu teta i ravnateljice Snježane Dupan Lovrić ponosno su gostima pokazali svoj vrtić i omiljene igračke, a gradonačelnika su darivali i oni sami i zaželjeli mu sretne blagdane.

U Dječjem vrtiću Zeko gradonačelniku, ravnateljici Saneli Valpovac i dječici pridružio se sv. Nikola koji je djecu darivao poklon paketima. Osim toga i njihovoj kolekciji slikovnica dodane su i one koje im je prigodno poklonio gradonačelnik.

Prigodnim programom u holu dječjeg vrtića obilježen je ovaj djeci poseban blagdan. (Tekst: Marijo Kokorić / Foto: Marijo Kokorić i Robert Turkalj)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button