Home / NASLOVNICA / Fijaker i na Radio Slatini proslavio 9. rođendan

Fijaker i na Radio Slatini proslavio 9. rođendan

Fijaker i na Radio Slatini proslavio 9. rođendan - 2Već 9 godina je prošlo od kada su prve taktove na hrvatskoj glazbenoj sceni udarili članovi sve boljeg i boljeg Tamburaškog sastava Fijaker. Od tih prvih dana pa sve do danas sa ne baš uobičajenim, nego na poseban način svojim, tamburaško zabavnim stilom stizao je sve veći broj poklonika i obožavatelja.

Od nepoznatog sastava koji je upravo u Slatini imao svoj prvi zajednički nastup, a i dalje ga uz Slatinu vežu brojne spone, pa kroz sada već brojne hitove Fijaker je godinama izrastao praktički u brend čije ime dobrano odzvanja eterom rame uz rame sa ostalim renomiranim imenima hrvatske glazbene zabavne scene.

Povodom 9. godine postojanja studio Radio Slatine posjetio je Goran Rusan pjevač Fijakera. Rusanov vokal možda je i najprepoznatljiviji segment projekta Fijaker, a u razgovoru s voditeljicom Teom Kiš Slačanac slušatelji Radio Slatine, radija koji je prije 9 godina vjerojatno imao čast prvi zasvirati pjesme Fijakera, mogli su doznati ostatak priče vezane za Fijaker, od početnih koraka pa sve do danas kada se traži karta više za koncert ove izuzetno popularne osječke glazbene grupe.

Nakon gašenja rođendanske svijeće Rusan se s managerom skupine Tomislavom Vukelićem zaputio put Zagreba gdje su na CMC TV predstavili novi spot ”Hoću život”. (D. Jukić)

x

Check Also

Pokazni logor slatinskih Lisica u srcu Slatine

Početkom rujna Odred izviđača Lisice Slatina u sklopu programa obilježavanja Dana grada, realizirao je svoj ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org