Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Eugenijalci sutra odlaze na “Znanstveni piknik” u Zagreb

Eugenijalci sutra odlaze na “Znanstveni piknik” u Zagreb

U Zagrebu se od 23. do 26. rujna održava peti po redu Znanstveni piknik. Glavi cilj događanja je popularizacija znanosti među širom populacijom s posebnim fokusom na učenike i učitelje.

Svaka županija ima svoje predstavnike koji su aktivni sudionici i predstavljaju svoj rad iz područja znanosti. Virovitičko -podravska županija po prvi put sudjeluje na ovom događaju. Predstavnici županije  su učenici OŠ E. Kumičića

Osnovna škola Eugena Kumičića na programu je u petak 23. rujna. Imamo 12 učenika koji će  aktivno sudjelovati u programu i naravno njihova mentorica.

Osim ovih učenika na  Festivalu znanosti nazočiti će svi naši Eugenijalci Oskarovci (najbolji učenici po razrednim odjelima  za prošlu šk.g). To će im biti nagrada za njihov uspjeh i doprinos kvaliteti škole.

Posjet Znanstvenom pikniku početak je realizacije kurikulumom planiranom radu Centra izvrsnosti naše škole koji upravo ima za cilj rad sa darovitim učenicima. Jedna od brojnih aktivnosti  rada s ovim učenicima je i posjet ustanovama i institucija i manifestacijama koje populariziraju znanost.

Prijevoz do Zagreba financira  Grad Slatina.

ravnateljica OŠ E.Kumičića,

Božica Majhen,  dipl.pedagog

x

Check Also

U Čađavici povodom Dana općine otvoren Dom udruga

Svi na istom mjestu, svi pod istim krovom. U Čađavici je danas povodom Dana općine ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org