Home / DOGAĐANJA / Edukativni „VOLONTIRAM, SRCE DIRAM“ kviz znanja

Edukativni „VOLONTIRAM, SRCE DIRAM“ kviz znanja

Pet ekipa skupilo se jučer u prostoru slatinskog Centra nevladinih organizacija gdje je održan Edukativni „Volontiram, srce diram“ kviz znanja.
Ekipe sastavljene od učenika i volontera osnovnih škola Josipa Kozarca i Eugena Kumičića odgovaralo je na pitanja koja su za njih sastavili učenici i volonteri Industrijsko-obrtničke škole Slatina i Srednje škole Marka Marulića.
Uz obavezne kategorije Sport, Književnost, Povijest, Geografija, srednjoškolci volonteri svojim mlađim kolegama ponudili su i kategoriju Zanimljivosti.

Kvizu su se pridružile i ravnateljica OŠ Josipa Kozarca Ksenija Vujanović-Juras, koordinatorica školskog volonterskog kluba OŠ Josipa Kozarca Agata Bočkai, učiteljica OŠ Eugena Kumičića Silvija Mađarić.
DND Slatina tom se prigodom zahvalilo Crvenom križu Slatina na ustupljenom prostoru, koordinatoricama školskih volonterskih klubova Svjetlani Dupan i Silviji Štimac, kao i volonterima i volonterkama Industrijsko-obrtničke škole Slatina i Srednje škole Marka Marulića, kao i K.U.K-ovcu Karlu Lokneru na sudjelovanju i  pomoći u organizaciji Kviza, te KRIK-ovcu Mateju Peretinu.

A najveće hvala osnovnoškolcima na uvijek velikom odazivu.

Kviz znanja održan je u sklopu projekta „Volontiram, srce diram“ koji financijski podržava Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. (mf/DND Slatina)

x

Check Also

U subotu 16. veljače, u Gimnaziji Petra Preradovića u Virovitici počinje s radom Centar izvrsnosti

Tijekom projekta „Budi STEMpatičan“ Virovitičko-podravske županije, u kojemu su sudjelovali potencijalno daroviti učenici, nastavnici STEM ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org