Home / CRNA KRONIKA / Dvije osobe počinile razbojništvo – policija moli za pomoć građana!

Dvije osobe počinile razbojništvo – policija moli za pomoć građana!

DVIJE OSOBE POČINILE RAZBOJNIŠTVO

U subotu, 9. siječnja u dopodnevnim satima, na području Suhopolja, dvije osobe počinile su kazneno djelo razbojništva. Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je postojanje osnove sumnje da su dvoje mlađe osobe navedenog dana, došle u kuću starije muške osobe, te od njega tražile dodatne dodatne podatke o popisu prostorija, nakon čega su nad njim uporabom spreja, počinile razbojništvo i otuđile nekoliko tisuća kuna. Slijedi kaznena prijava i potraga za nepoznatim počiniteljima.

Opis osoba: muška i ženska osoba starosti oko 20 – 25 godina, visine oko 170 centimetara, tamnije kraće kose.

Traži se pomoć građana:

Nepoznata muška i ženska osoba, koje su počinile opisano razbojništvo, dana 8. siječnja, boravile su na području Suhopolja s ciljem vršenja kaznenih djela i vjerojatno su se građanima predstavljale kao popisivači stambenih jedinica i pružatelji usluga kod legalizacije.

S ciljem pronalaska ovih osoba, molimo sve građane, kod kojih su dolazile ove dvije osobe, a imaju bilo kakve informacije o njima neka se jave u policijsku postaju na broj telefona 192.

Također, policija savjetuje građane da prilikom dolaska nepoznatih osoba na njihovu kućnu adresu, koji se predstavljaju kao pružatelji raznih usluga, popisivači stanovništva, provoditelji anketa, djelatnici raznih tvrtki ili ustanova, istima ne daju na uvid i preslikavanje svojih osobnih iskaznica ili drugih dokumenata, jer će na taj način izbjeći moguća kaznena djela, koje će te osobe u drugim tvrtkama počiniti u njihovo ime.

x

Check Also

Odavanjem počasti obilježen Dan državnosti Republike Hrvatske

Polaganjem vijenaca i lampiona  ispred spomen obilježja u Parku 136.slatinske brigade te ispred spomen ploče ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org