NASLOVNICAOPĆINEUDRUGE

DVD Nova Bukovica – Brezik održao godišnju skupštinu

U prostorijama vatrogasnog doma u Novoj Bukovici večeras je održana redovna godišnja izvještajna skupština Dobrovoljno vatrogasno društvo Nova Bukovica – Brezik. Na skupštini su usvojena sva podnesena izvješća za prošlu godinu te su prihvaćeni planovi za naredno razdoblje.

U svom izvješću o radu za 2015. godinu zapovjednik Zoran Dereš nabrojio je aktivnosti kojima su se članovi društva bavili a predsjednica društva Maja Kiš pročitala je plan rada za 2016. godinu. Blagajnički izvještaj podnio je blagajnik Ivica Turkalj a da je društvo radilo po zakonu ustvrdio je predsjednik nadzornog odbora Tomislav Žagar.

Društvo redovno radi na educiranju novih i napredovanju iskusnih vatrogasaca, tako je predsjednica društva Maja Kiš na skupštini svečano uručila, osposobljenim vatrogascima, Uvjerenja o usavršavanju za specijalistu rukovanja aparatima za zaštitu dišnih organa.

Na skupštini su se obratili i gosti, predstavnici DVD-a Voćina, Orahovice, Mikleuša, Požege i Četekovca, predstavnici udruge PTSP-a Nova Bukovica i Društva informatičara Nova Bukovica te saborski zastupnik Tomislav Žagar koji je posebno pohvalio rad sa najmlađima, koji su najveće bogatstvo ovog društva, na kraju uz pohvalu o radu prisutnima se obratio i načelnik općine Željko Vencl koji je iskazao i žaljenje zbog ne nabave vozila za potrebe DVD-a, spomenuo je potrebu kompletiranje dokumentacije za povlačenje sredstava za adaptiranje Vatrogasnog doma i garaža ali pozvao je predstavnike DVD-a na bolju komunikaciju sa općinom. (rt / Foto: R. Turkalj)


Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org