Home / DOGAĐANJA / DV Suncokret brojnim aktivnostima obilježio Dječji tjedan

DV Suncokret brojnim aktivnostima obilježio Dječji tjedan

Obilježavanje Međunarodnog dana djeteta i Dječjeg tjedna u Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini i Područnom odjelu Mikleuš proteklo je uz brojne radionice, igraonice, izlete i druženja.
Polaznici vrtića posjetili su gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića i načelnika Općine Mikleuš Milana Dundovića.

Isto tako s roditeljima su održali radionicu izrade scenskih lutaka za kazalište sjena i radionicu “Budi fit, voće je hit!
Družili su se s članovima Dječjeg foruma “Osmijeh” Društva Naša djeca, kredama su crtali poruke odraslima, a vrtić se na jedan dan pretvorio u salon uljepšavanja s gostima iz Frizerskog salona F1-Fashion.

„Osobito veselo bilo je zajedničko druženje djece iz slatinskog vrtića i djece iz PO Mikleuš, a svim ovim aktivnostima djeca su razvijala svoje stvaralačke i kreativne sposobnosti, socijalne i komunikacijske vještine, stjecala nova znanja ali prije svega radovala se tome što su djeca.“ – naglasila je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan Lovrić.
(mf/Izvor: DV Suncokret Slatina)

x

Check Also

Dar ljubavi kroz dvije akcije dobrovoljnog darivanja krvi na Valentinovo

14. veljače na Valentinovo Gradsko društvo Crvenog križa Slatina organiziralo je dvije akcije dobrovoljnog darivanja ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org