Home / DOGAĐANJA / Dogovorena obnova Doma u Lukavcu

Dogovorena obnova Doma u Lukavcu

Obnova doma u Lukavcu - 17Danas je u slatinskoj gradskoj upravi održan sastanak o uvođenju u posao na energetskoj obnovi mjesnog doma u naselju Lukavac između investitora Grada Slatine i izvođača radova tvrtke Građevinarstvo Horvat.

Vrijednost ugovorenih radova je 151. 345, 25 kuna s uračunatim PDV-om, a isti iznos u vrijednosti od 60 % pokrit će Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost dok će 40 % sredstava osigurati Grad Slatina. Ured ovlaštenog inženjera građevinarstva Šaponja Željko obavljat će stručni nadzor, inženjer gradilišta biti će Zoran Brkljač, a postavljeni datum za dovršenje radova je 31. srpnja tekuće godine.

Adaptacija mjesnog doma u Lukavcu uključuje izradu vanjske ovojnice, unutarnje žbukanje i toplinsku izolaciju podova. U uređenje Doma uključiti će se i mještani naselja Lukavac svojim volonterskim radom oko čišćenja i rušenja pregradnih zidova te uređenjem okoliša.

x

Check Also

Oliveru Jukiću treće mjesto na natječaju ”Slavko Kolar”

Posljednjeg dana manifestacije Dani Slavka Kolara (30.11.) koju godinama tradicionalno organizira Gradska knjižnica Slavka Kolara ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org