DOGAĐANJANASLOVNICA

Čestitka gradonačelnika u prigodi blagdana sv. Josipa

Povodom proslave Josipova, blagdana sv. Josipa zaštitnika grada Slatine i Župe sv. Josipa, slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić uputio je sljedeću čestitku:

Drage Slatinčanke i Slatinčani, župljani Župe sv. Josipa!

Unatoč teškoj situaciji u kojoj se nalazimo zbog svjetske pandemije koronavirusa čije su posljedice sve ozbiljnije i u našem okruženju te pred sve nas od ponoći postavljaju nove izazove i zahtijevaju krajnju odgovornost u postupanju i provođenju novouvedenih mjera kako bismo zaštitili svoje ali i zdravlje ljudi u neposrednoj blizini, s osobitim veseljem i radošću upućujem vam najtoplije čestitke u prigodi blagdana sv. Josipa.

S vjerom u našega zaštitnika, međusobnim razumijevanjem i zajedničkim trudom, te odgovornim ponašanjem možemo našu Slatinu sačuvati u sigurnom okruženju, a samim time učiniti je mjestom još ugodnija življenja i zadovoljnih ljudi, i na tome vam od srca hvala.
Ove je godine tradicionalno slavlje uz blagdan sv. Josipa izostalo zbog sigurnosnih i opravdanih razloga, no i u ovakvim uvjetima trebamo iz svega izvući ono najviše i najbolje: ugodno i blagoslovljeno provesti ove zajedničke trenutke u krugu najuže obitelji i prijatelja.  Neka nas sv. Josip zaštiti od svakoga zla.

Uz želje za dobrim zdravljem, radošću i uspjehom u životu, još jednom vam u ime Grada Slatine i u svoje osobno ime čestitam blagdan sv. Josipa.

 

Vaš gradonačelnik
Denis Ostrošić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button