Home / NASLOVNICA / Centar teško do prve pobjede

Centar teško do prve pobjede

Prvi dan 21. ZMNT ukupno gledajući opravdao je očekivanja publike željne dobrog malog nogometa. Kod veterana čast da otvore turnir imali su branitelji naslova Miljevci, a s druge strane terena za protivnika su imali nimalo bezazlene članove Noje uniteda. Iako su cijeli susret odigrali bez iti jedne zamjene prvaci su imali dovoljne snage i iskustva da ipak bez većih poteškoća upišu prve bodove kontra starih poznanika sa travnatih terena. Iz te utakmice valja izdvojiti i potez večeri prekrasan gol Srećka Jelena postignut vanjskom stranom stopala iz oveće udaljenosti.

Zimski malonogometni turnir Slatina 2015. - 19-12-2015 - 13Po treću uzastopnu ”kantu” krenuli su večeras i članovi voćinskog Centra. U sastavu branitelja naslova nismo vidjeli Zebu no zato su tu bile provjerene klase tipa Šulc, Majstorović i iz godine u godinu sve bolji Vicić koji je svojim golovima na koncu i otklonio veliko iznenađenje koje su zamalo priredili odlično selekcionirani članovi podužeg imena Ljuman Tomi i prijatelji.

Zimski malonogometni turnir Slatina 2015. - 19-12-2015 - 39Golova, ali i uzbuđenja i rezultatskih preokreta nije nedostajalo niti u srazu Mladosti i HH Montaže. Mladi Čađavčani, nakon što su brzo uhvatili izjednačenje do 22. minute uspjeli su i doći u prednost (2:1), no ”Montažeri” u svom sastavu imaju iskusnog Vukovskog preko kojeg ponovno vraćaju stvari na početak, ali i neumornog Buteka koji im u 26. minuti donosi prvu pobjedu na turniru.

Zimski malonogometni turnir Slatina 2015. - 19-12-2015 - 55Nekako najmanje tempa, za razliku od prva dva susreta, bilo je u ogledu legendarnih Baksuza i nove, samo po imenu, ne i po igračima, ekipe zvane Pistacio satkane od nešto mladosti i puno puno iskustva (Majačić, Kokorić, Makar, Lorenc, Horvat, Dunković, …). Baksuzi su ekspresno poveli nakon duplog pasa Crvenke za neumoljivog strijelca Treska te su sve do posljednje 3. minute bez većih problema branili minimalnu prednost, a onda je uslijedio velik pad koncentracije koji vješto koristi dvostruki strijelac Dunković. (D. Jukić / Foto: M. Kokorić)

Rezultati:

Seniori

  • CB Centar Voćin – Ljuman Tomi i prijatelji 4:3 (Šulc, Majstorović, Vicić 2/Prlić, Karamarković, Vincetić)
  • NK Mladost Čađavica – HH Montaža 3:4 (Martinčević, Kovač, Šomođi/Ćisar, Pranjić, Vukovski, Butek)
  • Pistacio – Baksuzi 2:1 (Dunković 2/Tresk)

Veterani

  • Miljevci – CB Pinta Noja united 3:1 (Jagnjić, Miklošević, Jelen/Jukić)

U-10

  • ŠN Slatina lll – ŠN Slatina ll 3:1

U-12

  • Nogometna akademija Grga – Osoje trans 6:1

U-14

  • ŠN Slatina Video Alfa – Apostoli 2:0

Kadeti

  • Kraš ekspres – CB Bolero Grafiti Becker 2:0

x

Check Also

U povodu Međunarodnog dana gastroshize zeleno pročelje Gradske uprave

Kako je i najavljeno, pročelje zgrade Gradske uprave večeras oko 21 sat obojano je zelenim ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org