Home / NASLOVNICA / Borbeni Bišćan slavio na turniru u Kanjiži – srebro za Minaufa i Tasića

Borbeni Bišćan slavio na turniru u Kanjiži – srebro za Minaufa i Tasića

Članovi Hrvačkog kluba Slatine u subotu su u Kanjiži nastupili na jednom od najjačih turnira u regiji imena 6. Međunarodni memorijalni hrvački turnir Čaba Ferenc. U konkurenciji 252 natjecatelja pristiglih iz 28 klubova iz 1o različitih država Rusije, Hrvatske, Češke, Slovačke, Mađarske, Slovenije, BIH, Rumunjske, Bugarske i domaćina Srbije, mladi slatinski hrvači (početnici i mlađi dječaci) uspjeli su uhvatiti 3 mjesta na pobjedničkom postolju, i to zlato i dva srebra.

Kategorija do 36 kilograma bila je najplodonosnija za slatinski klub. Naime, u finalu iste susreli su se Antonio Minauf i Fran Bišćan, a bez obzira na sjajne prezentacije tijekom cijelog turnira koje je pružao Minauf, u borbi dvaju klupskih kolega Bišćan je trijumfom tušem izišao kao zasluženi pobjednik. Zlatni Fran Bišćan je pokazao veliku borbenost na turniru, jer je u dvije prethodne borbe unatoč velikom rezultatskom minusu, oba puta uspio pronaći izlaz fantastično preokrenuvši prednost svojih protivnika.

Benjamin Tasić osvojio je drugo mjesto i srebrnu medalju u kategoriji do 23 kilograma. Ostali mladi slatinski borci plasirali su se na slijedeća mjesta. Patrik Gardilo bio je 9., Robert Filipović bio je 7., Ivan Knežević sedmi, Ivan Gardilo peti i Karlo Kajzer sedmi.

Mlade hrvače na turniru je vodio prof. Danijel Kolomaz, a na turniru je sudio i Josip Grahovac. (D. Jukić)

(Foto: D. Bišćan)

x

Check Also

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina privremeno zatvorena zbog preseljenja u svoje matične, obnovljene prostore

Zbog preseljenja u obnovljene prostore Gradska knjižnica i čitaonica Slatina se privremeno zatvara za korisnike. ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org