Home / NASLOVNICA / Blagdanska priredba u Sopju oduševila prepunu dvoranu mjesnog doma

Blagdanska priredba u Sopju oduševila prepunu dvoranu mjesnog doma

U Sopju sv. Nikola najmlađima djelio poklone - 116Općina Sopje tradicionalno svake godine prigodno organizira priredbu za nadolazeće blagdane, Svetog Nikolu i Božić. Niti ova godina nije iznimka.

U Mjesnom domu u Sopju, u petak 4. prosinca održana je tako Blagdanska priredba povodom blagdana Svetog Nikole, na kraju koje su djeci uručeni pokloni. Predstavu su uz pomoć svojih učiteljica, roditelja i župnika a uz podršku Općine Sopje koja je osigurala poklone, izveli učenici od prvog do četvrtog razreda OŠ Davorin Trstenjak, Područne škole Sopje.

U Sopju sv. Nikola najmlađima djelio poklone - 3Prije početka priredbe, prisutne je prigodnim riječima pozdravio načelnik Općine Sopje, Josip Granjaš.

Dvorana mjesnog doma u Sopju bila je pretijesna za sve one koji su željeli vidjeti male glumce, pjevače i plesače, koji su u stilu pravih profesionalaca odradili svoj program bez i najmanje greške ili treme, za koji su zasluženo nagrađeni gromoglasnim pljeskom publike koja se okupila iz gotovo svih naselja Općine.

U Sopju sv. Nikola najmlađima djelio poklone - 110Vrijedne učiteljice uz pomoć roditelja kreirale su i osmislile i kompletnu scenografiju, koreografiju i kostime učenika koji su održali 13 recitacija, 9 pjesama i 1 igrokaz.

Vrhunac večeri bio je dolazak Svetog Nikole u pratnji neizostavnog krampusa, koji je kako mu i “opis posla” nalaže, poprilično poplašio najmlađe gledatelje u publici. Na kraju ove vesele priredbe, svako dijete mlađe od 10 godina primilo je iz ruku Svetog Nikole prigodan poklon i možda još važnije, steklo uspomenu koju će pamtiti cijeli život. (mk / Foto: M. Kokorić)

x

Check Also

Slatina u prijateljskoj utakmici pobijedila Pitomaču s 3:1

Jučer je na stadionu Antuna Tone Butorca domaćin Slatina ugostila u prijateljskoj utakmici Pitomaču. Gosti ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org