NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Biciklistički maraton 𝗫𝗖𝗠 𝗦𝗟𝗔𝗧𝗜𝗡𝗔 u nedjelju, 2 listopada na Javorici

Biciklistički klub Slatina i Turistička zajednica Grada Slatine zaljubljenicima u vožnju po brdovitim terenima ponovno 2. listopada donose pravu biciklističku poslasticu – 𝗫𝗖𝗠 𝗦𝗟𝗔𝗧𝗜𝗡𝗔.

Riječ je o biciklističkom maratonu na jezeru Javorica odnosno u slatinskom pobrđu Papuka koji je ujedno i 8. utrka, posljednja ove sezone u okviru Slavonske brdsko biciklističke lige, a okuplja mnoštvo natjecateljica i natjecatelja.

Brdski biciklizam jedna je od najuzbudljivijih grana biciklizma, a XCM Slatina pravi pokazatelj bogate i raznovrsne cikloturističke ponude Slatine i Virovitičko-podravske županije.

Start, cilj i okupljanje natjecatelja je na jezeru Javorica, a sama utrka se vozi na atraktivnom i živopisnom terenu iznad Javorice, u slatinskom pobrđu Papuka.

Natjecatelji će biti svrstani u 8 kategorija. Start utrke je u 10:30 h, a prijave će biti omogućene u vremenu od 8:00 do 10:00 h. Visoke otkucaje srca i povećani adrenalin smirujemo dobrom hranom i veselim druženjem nakon utrke.

XCM Slatina te poziva na drugu stranu očekivanja – zelenu stranu vikenda, opuštenu stranu druženja i adrenalinsku stranu uživanja!

Više o utrci i natjecanju: http://slavonska-biciklisticka-udruga.hr/utrke/.

(mf/Izvor: TZG Slatine)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button