NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

„Adventska čarolija u Orahovici“

U petak, 14. prosinca, u Orahovici počinje željno iščekivana  „Adventska čarolija u Orahovici“ koja će završiti dočekom  Nove godine.
Središnji gradski trg će ponovno odisati blagdanskim ugođajem, a u mnoštvu programa, kojega su osmislili i organizirali Turistička zajednica Grada i Grad  Orahovica,  a u 18 dana zabave i odličnih događanja, svatko će moći pronaći nešto za sebe.

Trg će ispuniti prigodno uređene kućice u kojima svoje proizvode nude orahovački ugostitelji i vlasnici OPG-a, tisuće lampica na boru, svijetleći anđeli, slama, drveni snjegovići…  Sav blagdanski ugođaj i cijeli trg i središte grada, oživjeti će okupljanjem djece i građana koje pozivamo da prvi dan programa ukrasima donesenim od kuće okite božićnu jelku.

I ove godine organizira se Dječja tvornica zabave, u kojoj će mališani moći pisati pisma sa svojim željama  djedu Božićnjaku, gledati animirane filmove i crtati likove iz svoje mašte ili slikovnica koje su čitali.

Petnaestak koncerata kroz cijeli program završiti će Dočekom nove godine 31.12. i šarenim vatrometom.

Iako su Grad Slatina i Turistička zajednica grada Slatine, uz brojne suorganizatore pripremili u Slatini tijekom cijeloga prosinca, pravu božićnu čaroliju kroz manifestaciju „Prosinac u Slatini“, svakako treba njegovati dobrosusjedske odnose, stoga vas pozivamo i na „Adventsku čaroliju u Orahovici“ koja će svojim sadržajima upotpuniti blagdansku ponudu ovog dijela naše županije.(mf)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button