NASLOVNICAOPĆINESPORT

Održana godišnja izborna skupština NK Mladost iz Čađavice

Održana skupština NK Mladosti iz Čađavice - 6U subotu, 6. veljače, u Lovačkom domu u Čađavici održana je godišnja izborna skupština nogometnog kluba Mladost iz Čađavice.

Nakon izbora radnih tijela podnesena su izvješća o radu kluba gdje su uz financijsko izvješće predsjednik Mario Car i treneri Ivan Kokorić, trener mlađih skupina i Berislav Martinčević, trener seniorske ekipe prisutne upoznali sa postignutim rezultatima u proteklom razdoblju, koje je po njima bilo uspješno. Spomenuo je da su veterani trenutno na drugom mjestu a postoji ambicija za osvajanjem prvog mjesta i ulazak u prvu županijsku ligu.

Nakon rasprave o izvješćima, razriješeni su obnašatelji dosadašnjih funkcija te su predloženi i jednoglasno usvojeni novi članovi upravnog i nadzornog odbora, kao i kandidati za dopredsjednika, predsjednika, blagajnika i tajnika kluba.

Održana skupština NK Mladosti iz Čađavice - 11Tako je za novog predsjednika izabran Josip Piskać a za dopredsjednika dosadašnji predsjednik Mario Car.

Svojim prisustvom skupštinu je uveličao i tajnik nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije, Krunoslav Moslavac koji je čestitao klubu na rezultatima i smatra da će sa ovakvim radom biti ostvaren cilj a to je ulazak u prvu županijsku ligu.

U svom obraćanju načelnik opčine Čađavica Mirko Rončević istaknuo je da je uvjeren kako je klub na dobrom putu za ulazak u prvu županijsku ligu, a ujedno je obećao i financijsku potporu od općine kao i do sada a sve sa ciljem sto boljeg nogometa u Čađavici.

Plan općine Čađavica je da se ide u izgradnju novih svlačionica i drugih prostora neophodnih radu kluba za koje je već dobivena građevinska dozvola. Sada se čeka prijava na fond za koji će natječaj biti raspisan u 4 mjesecu, a na koji će se općina javiti.

Da bi se prošlo na fondu cilj je imati sto više bodova a to znaci uključiti više aktivnosti a pod tim Rončević smatra da bi trebalo i osnovne škole aktivnije uključiti u razne aktivnosti u tim prostorima nakon uređenja i proširenja.

Novi predsjednik Piskać zahvalio se na izboru te se nada da će se u suradnji sa svim simpatizerima kluba, navijačima kao i uz podršku općine postići zacrtani ciljevi. Zahvalio se na dosadašnjom pomoći općine i u narednom razdoblju te se nada još većoj pomoći i podršci roditelja kada su mlađe kategorije u pitanju. (rt / Foto: R. Turkalj)


Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org