NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

23. ožujka u Slatini akcija ”Budimo zajedno”

Sutra (23. ožujka) će se u Slatini povodom Dana narcisa održati humanitarna akcija  ”Budimo zajedno”. Ovu akciju već dugi niz godina na području cijele županije organizira  Liga protiv raka Virovitičko-podravske županije, a u Slatini ju, u suradnji s osnovnim i  srednjim školama još od davne 2002.godine provodi Gradsko društvo Crvenog križa Slatina. Osim škola ove se godinu u provedbu akcije u Slatini pridružila i slatinska Zajednica žena HDZ-a Katarina Zrinski.  Akcija se provodi na taj način da će učenici slatinskih škola na 5 punktova u gradu prodavati narcise po simboličnim cijenama, a sav prikupljeni prihod od prodaje namijenjen je kupnji poklona djeci s područja županije oboljeloj i liječenoj od malignih bolesti.

Posebnu zahvalu, osim svima koji će sudjelovati u organizaciji akcije i samoj prodaji narcisa, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Vlatko Jelenčić želio je ovim uputiti Đorđu Plačkoviću koji je donirao narcise.

Punktove, odnosno prodajne štandove, na kojima možete i Vi kupnjom narcisa razveseliti najmlađe oboljele stanovnike županije moći ćete pronaći na slatinskoj tržnici, u ulici Vladimira Nazora, te u samom centru Slatine na Trgu svetog Josipa i to u vremenu od 8 i 30 do 12 sati. Ova akcija osim u Slatini, održat će se u subotu  i u Orahovici, Pitomači i Virovitici. Škole s područja bivših slatinskih općina također će sudjelovati u akciji, a one će, prema posljednjim informacijama,  narcise prodavati u nedjelju.

Liga protiv raka Virovitičko-podravske županije otvorila je i račun na koji se do nedjelje 25.ožujka mogu uplatiti sredstva za kupnju navedenih poklona.

IBAN:HR9223600001502279230

(dj)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button