Home / NASLOVNICA / U Slatini koalicija HDZ-HSLS-HSP-SU zajedno na lokalne izbore

U Slatini koalicija HDZ-HSLS-HSP-SU zajedno na lokalne izbore

U četvrtak, 20. travnja, u prostorijama Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Slatina održano je potpisivanje koalicijskog sporazuma za zajednički nastup na predstojećim lokalnim izborima između koalicijskih partnera Hrvatske demokratske zajednice(HDZ), Hrvatske socijalno-liberalne stranke(HSLS), Hrvatske stranke prava(HSP) i Stranke umirovljenika(SU).

Sporazum su potpisali predsjednici gradskih organizacija koalicijskih stranaka: Ivan Roštaš-HDZ, Željko Komadina-HSLS, Ilija Nikolić-HSP i Stjepan Krahulec-SU.

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a, trenutni gradonačelnik Grada Slatine i kandidat koalicije za  gradonačelnika  Ivan Roštaš naglasio je da su ciljevi koalicije  gospodarski, socijalni, kulturni i svaki drugi napredak Grada Slatine, te su isti potkrijepljeni i Izbornim programom HDZ-a i koalicijskih partnera koji je gotov i uskoro će biti predstavljen javnosti.(mt)

x

Check Also

Udruga uzgajivača hrvatskih hladnokrvnih konja Čađavica sutra će biti domaćin licenciranja hladnokrvnih pastuha

Udruga uzgajivača hrvatskih hladnokrvnih konja Čađavica sutra će u Čađavici biti domaćinom licenciranja hladnokrvnih pastuha. ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org