Home / SPORT / Slatinčanke odlične na poluzavršnici Državnog prvenstva u krosu

Slatinčanke odlične na poluzavršnici Državnog prvenstva u krosu

Slatinska Osnovna škola Eugena Kumičića danas je bila domaćin poluzavršnice Državnog prvenstva Republike Hrvatske skupine sjever u krosu za učenike osnovnih i srednjih škola.

Na natjecanju su nastupili atletičari iz Virovitičko-podravske, Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije. U pojedinačnom natjecanju u krosu u kategoriji osnovne škole dječaci Sebastijan Herceg iz Slatine osvojio je drugo mjesto, Osnovna škola Eugena Kumičića u ekipnom natjecanju za dječake osvojila je također drugo mjesto.

U natjecanju srednjoškolki pojedinačno Doroteja Santi iz ŠŠD Marul, Slatina osvojila je prvo mjesto, ovo ŠŠD i u ekipnom natjecanju za djevojke osvojilo je prvo mjesto.U pojedinačnom natjecanju dječaka srednjoškolaca Domagoj Grundler iz ŠŠD Marul osvojio je treće mjesto, a u ekipnom natjecanju ovo slatinsko ŠŠD u kategoriji za dječake osvojilo je drugo mjesto.

Leave a Reply

x

Check Also

Humanitarnoj biciklističoj utrci HARDCRO 2018. pridružila se slatinska Udruga Motiv

Danas kroz Virovitičko-podravsku županiju prolazi humanitarna biciklistička utrka HARDCRO 2018. kojoj je cilj sva prikupljena ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org