Home / NAJAVE DOGAĐANJA / Pozivamo Vas na javno predstavljanje “Bicikla-punjača” u Slatini, a povodom Dana planeta zemlje

Pozivamo Vas na javno predstavljanje “Bicikla-punjača” u Slatini, a povodom Dana planeta zemlje

Pozivamo Vas na javno predstavljanje „Bicikla-punjača“ u Slatini , koji će se održati sutra, 22. travnja 2017. godine s početkom u 10:30 sati, a povodom Dana planeta zemlje.

Projekt je ostvaren u okviru mikro-projekta pod nazivom „Pedal4e-Power“ i u organizaciji Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije, u suradnji sa Srednjom školom Marka Marulića, te uz podršku Grada Slatine.

Ovaj posebno prilagođeni sobni bicikl  poticaj je zdravlju jer potiče na kretanje, a ujedno je i punjač za mobitele i baterije. Okretanjem pedala na biciklu proizvodi se dovoljno struje da se napuni mobitel ili baterija.

Bicikl-punjač bit će dostupan mladima, ali i svim građanima Slatine koji trebaju napuniti svoje mobitele, a nalazit će se u prolazu poslovne zgrade pored Turističkog ureda Turističke zajednice grada Slatine.

Ova je aktivnost ujedno i primjer dobre međusektorske suradnje zdravstvenog sustava (Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske), odgojno obrazovnog sustava (bicikl su prilagodili učenici Elektrotehničkog smjera Srednje škole Marka Marulića) i lokalne samouprave (Grad Slatina).

Nakon predstavljanja „Bicikla-punjača“, pozivamo Vas 11:00 sati u Park 136.slatinske brigade u Uskrsnu slatku potragu, a detalji ove slatke potrage nalaze se u privitku, dok je dolje model bicikla koji će sutra biti predstavljen u Slatini.

Unaprijed se veselimo Vašem dolasku!

x

Check Also

Udruga pčelara „Lipa“ Slatina održala redovnu godišnju Skupštinu

Udruga pčelara „Lipa“ Slatina 17. veljače održala je redovnu godišnju Skupštinu na kojoj je predsjednik ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org