Home / NASLOVNICA / Pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić posjetio je Općinu Voćin

Pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić posjetio je Općinu Voćin

Pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić, posjetio je Općinu Voćin, gdje se je sastao s načelnikom, Predragom Filićem i predstavnicima Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Ogranak Voćin, na čelu sa predsjednikom Darkom Božičkovićem.

Općinski načelnik primio je u prostorijama Općine Voćin, pomoćnika ministra hrvatskih branitelja Nenada Križića s kojim je, između ostalog razgovarao o projektma važnim za razvoj Općine Voćin, s naglaskom na daljnjoj suradnji u organizaciji Hodočašća hrvatskih branitelja, hrvatske vojske i policije u Voćin te mogućnosti suradnje općine i Ministarstva branitelja na zapošljavanju nezaposlenih hrvatskih branitelja s područja Općine Voćin. Posebno naglasivsi izgradnju spomen sobe Vocinskim zrtvama 1991. godine

Po dolasku pomocnika ministra u Vocin na spomen obiljezju Vocinskim zrtvama odana je pocast paljenjem svijeca.
Pomocnik ministra hrvatskih branitelja je domacine upoznao sa tezisnim tockama rada Ministarstva od novog Zakona o pravima hrvatskih branitelja i clanova njihovih obitelji, zatim stambenog zbrinjavanja, zdravstvenih pregleda branitelja kroz sistematske preglede, naknade za nezaposlene    branitelje te trazene nestalih branitelja i civila.

 

 

x

Check Also

U NTL-ovoj trgovini otvorena prostorija za dojenje i presvlačenje beba

Danas je u Slatini otvorena prva javna prostorija za presvlačenje i dojenje beba. Inicijativa za ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org