Home / CRNA KRONIKA / U petak u prometnoj nesreći u Sladojevcima teže ozlijeđen muškarac
Foto: ilustracija

U petak u prometnoj nesreći u Sladojevcima teže ozlijeđen muškarac

U petak 4. kolovoza oko 15.40 sati, u Sladojevcima, dogodila se prometna nesreća u kojoj je muškarac zadobio teže ozljede.

Prometna nesreća se dogodila, kada je 62 – godišnjak, upravljao osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka, Grobljanskom ulicom jug-sjever, gdje dolaskom do raskrižja ceste s prednošću prolaska, odnosno do Državne ceste D2, nije zaustavio  svoje vozilo već je izišao na južni kolni trak, pri čemu mu se automobil isključio iz pogona. U tom trenutku je od pravca zapada naišao teretni automobil našičkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 25 – godišnjak, koji je pokušao skretanjem na sjevernu prometnu traku, izbjeći sudar, međutim 62 – godišnjak je u tom trenutku ponovno startao motor automobila i krenu naprijed na sjevernu prometnu traku, pri čemu je došlo do udara teretnog automobila u lijevu bočnu stranu automobila.

Materijalna šteta je više desetaka tisuća kuna. Vozač teretnog automobila nije bio pod utjecajem alkohola, dok je vozaču automobila zbog nemogućnosti alkotestiranja izvađena krv i urin. U prometnoj nesreći 62 – godišnji vozač je zadobio teške tjelesne ozljede. Slijedi podnošenje obveznog prekršajnog naloga.

Policijska uprava virovitičko-podravska

 

x

Check Also

Udruga pčelara „Lipa“ Slatina održala redovnu godišnju Skupštinu

Udruga pčelara „Lipa“ Slatina 17. veljače održala je redovnu godišnju Skupštinu na kojoj je predsjednik ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org