Home / DOGAĐANJA / Mirko Rončević novi predsjednik LAG Marinanis-a

Mirko Rončević novi predsjednik LAG Marinanis-a

Jučer je u Hrvatskom domu u Slatini održana izborna skupština Lokalne akcijske grupe Marinianis na kojoj je bilo nazočno 37 od ukupno 54 člana.

Za predsjednika je izabran načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević, dok su za zamjenike predsjednika izabrani gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić i načelnik Općine Sopje Berislav Androš.

Novoizabrani predsjednik se zahvalio na ukazanom povjerenju te naglasio da od sljedećeg tjedna LAG Marinianis seli na novu adresu u poslovnoj zgradi na Trgu sv. Josipa u Slatini. Također je zatražio da se za idući sastanak detaljno prikaže stanje provedenih i planiranih projekata kako bi se potencijali LAG-a Marinianis počeli u potpunosti iskorištavati.

Osim održanih izbora na sjednici je voditeljica LAG-a Marinianis Renata Butka informirala članove o raspisivanju natječaja 6.3, 7.2.2. i 7.4.1. koji se očekuju tijekom 10. mjeseca, a  o čemu će više riječi biti i na predavanju koje će djelatnici LAG-a pripremiti za sve zainteresirane prijavitelje sa područja djelovanja LAG-a Marinianis.(mt)

x

Check Also

Mlade glazbenice OGŠ Milka Kelemena kod gradonačelnika Ostrošića

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić primio je danas učenice Osnovne glazbene škole Milka Kelemena koje ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org