Home / NASLOVNICA / GRAS misli i na obrtnike i učenike strukovnih usmjerenja

GRAS misli i na obrtnike i učenike strukovnih usmjerenja

Gradska razvojna agencija Slatine poziva poduzetnike koji izvode programe naukovanja za zanimanja u sustavu vezanih obrta po jedinstvenom modelu obrazovanja da se, ukoliko još nisu, jave u GRAS radi informiranja i potencijalne prijave za projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“.

Kroz projekt je moguće financirati nagrade učenicima koji se obrazuju u zanimanjima u sustavu vezanih obrta za ostvareno radno vrijeme kroz praktičnu nastavu i vježbe naukovanja u iznosu 80% prihvatljivih troškova te nagrade mentorima do 50% utvrđenog iznosa potpore, ali ne više od 75.000,00 kn.

Prijave su moguće do 31.10.2018. godine.

Isto tako Gradska razvojna agencija Slatine poziva učenike srednjih škola koji se obrazuju prema jedinstvenom modelu obrazovanja da se, ukoliko još nisu, jave u GRAS radi informiranja i potencijalne prijave za projekt „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“.

To su u Industrijsko-obrtničkoj školi Slatina slijedeća zanimanja: elektroinstalater, konobar, krojač, pekar, stolar, vodoinstalater i automehaničar.
Kroz projekt se može ostvariti stipendija u visini 750,00 kuna mjesečno, a prijave su moguće do 19.10.2018. godine.

Gradska razvojna agencija Slatine

x

Check Also

Gradska knjižnica besplatno učlanjuje građane treće životne dobi 18. i 19. listopada

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina POVODOM MJESECA HRVATSKE KNJIGE  2018. Organizira besplatno učlanjivanje za građane ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org