Home / DOGAĐANJA / Gradonačelnik Roštaš potpisao ugovore o stipendiranju studenata

Gradonačelnik Roštaš potpisao ugovore o stipendiranju studenata

U maloj vijećnici Gradske uprave Grada Slatine  u subotu 15. travnja 2017.  gradonačelnik Ivan Roštaš potpisao je Ugovore o stipendiranju sa  studentima koji su prošli na Natječaju raspisanom za akademsku 2016./2017. godinu.

Ugovori su potpisani sa petero studenata koji su zadovoljili uvjete raspisanog Natječaja te pritom ostvarili najviše bodova.

Stipendije u iznosu od 700 kuna za redovne i 350 kuna za izvanredne studente,   dobili su  Zelenka Marija,  studentica Medicinskog fakulteta u Rijeci – integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij dentalne medicine; Juren Dijana, studentica Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Osijeku –integrirani preddiplomski i diplomski Učiteljski studij; Karl Domagoj, student Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija  Osijek- preddiplomski sveučilišni studij Računarstva; Kordić Iva, studentica  Stomatološkog fakulteta u Zagrebu – studij Dentalne medicine; Malenjak Matea, studentica Građevinskog fakulteta u Osijeku – studij Građevinarstvo.

Ugovore su potpisali korisnici u pratnji svojih roditelja.(www.slatina.hr)

 

x

Check Also

Med od facelije Pčelarskog obrta Dražena Jakupec iz Virovitice osvajač je “Zlatne žlice Agroexpa 2017”

Osmjeh na licu Dražena Jakupeca zatitrao je na licu kad je voditelji Mijo Pavelko Mikeš ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org