Home / DOGAĐANJA / DV Suncokret brojnim aktivnostima obilježio Dječji tjedan

DV Suncokret brojnim aktivnostima obilježio Dječji tjedan

Obilježavanje Međunarodnog dana djeteta i Dječjeg tjedna u Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini i Područnom odjelu Mikleuš proteklo je uz brojne radionice, igraonice, izlete i druženja.
Polaznici vrtića posjetili su gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića i načelnika Općine Mikleuš Milana Dundovića.

Isto tako s roditeljima su održali radionicu izrade scenskih lutaka za kazalište sjena i radionicu “Budi fit, voće je hit!
Družili su se s članovima Dječjeg foruma “Osmijeh” Društva Naša djeca, kredama su crtali poruke odraslima, a vrtić se na jedan dan pretvorio u salon uljepšavanja s gostima iz Frizerskog salona F1-Fashion.

„Osobito veselo bilo je zajedničko druženje djece iz slatinskog vrtića i djece iz PO Mikleuš, a svim ovim aktivnostima djeca su razvijala svoje stvaralačke i kreativne sposobnosti, socijalne i komunikacijske vještine, stjecala nova znanja ali prije svega radovala se tome što su djeca.“ – naglasila je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan Lovrić.
(mf/Izvor: DV Suncokret Slatina)

x

Check Also

Gradska knjižnica besplatno učlanjuje građane treće životne dobi 18. i 19. listopada

Gradska knjižnica i čitaonica Slatina POVODOM MJESECA HRVATSKE KNJIGE  2018. Organizira besplatno učlanjivanje za građane ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org