Home / NASLOVNICA / Dunković treći na brodskom polumaratonu

Dunković treći na brodskom polumaratonu

U  Slavonskom Brodu održan je 15. po redu polumaraton imena ”Bromara 2018”, a na kojem su zavidne rezultate, istini za volju u dresu klubova s adresama u Osijeku i Kutini, ostvarili i trkači iz Slatine. Tako se na odlično treće mjesto u konkurenciji sveukupno 78 trkača i trkačica iz cijele Hrvatske plasirao Danijel Dunković u majici Maraton kluba Hrvatski sokol iz Osijeka.
Dunković je utrku u duljini od 21. kilometra istrčao u vremenu 1 sat, 24 minute, 14 sekundi. To vrijeme bilo je dovoljno i za drugo mjesto u svojoj dobnoj kategoriji seniora.  Također, Danijel je zajedno s kolegama iz osječkog kluba u ekipnom poretku zauzeo drugo mjesto.

Za klub Moslavina u pokretu iz Kutine trčao je Goran Draksler i s vremenom 1:49:48 plasirao se na 31.mjesto sveukupnog poretka. U svojoj kategoriji natjecatelja do 50 godina starosti Goran se plasirao na treće mjesto.

Pobjednik utrke  Ivan Maletić iz Novske ”Bromaru” je pretrčao u vremenu 1:17:52 dok se na drugo mjesto plasirao legendarni hrvatski maratonac Drago Paripović.(dj)

x

Check Also

PREMINUO NA DANAŠNJI DAN: NENAD MIRKO NOVAKOVIĆ

Njegov su svećenički život i pjesnički rad trideset godina bili nepravedno zanemarivani Samozatajno je pisao ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org