Home / DOGAĐANJA / Djeca iz Sladojevaca, Bakića i Gornjeg Miholjca na igrama u Savudriji

Djeca iz Sladojevaca, Bakića i Gornjeg Miholjca na igrama u Savudriji

Koncem prošlog mjeseca nakon 4 dana igre, zabave, natjecanja i  veselja, iz Savudrije sretno se svojim kućama vratila velika skupina djece hrvatskih branitelja, inače članova županijske podružnica Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata koja je u suradnji sa slatinskom gradskom organizacijom i bila organizator putovanja djece na Susrete djece hrvatskih branitelja koji su se održali već 18.godinu za redom pod pokroviteljstvom Ministarstva hrvatskih branitelja. U Savudriji je tako bilo 21. dijete iz Sladojevaca, Gornjeg Miholjca i Bakića, tri voditelja i osobno koordinator i voditelj cjelokupnog projekta Branko Mihoković inače predsjednik UHDDR VPŽ.

Igre punog imena ”Susreti djece – uspomene za sretnu budućnost” na kojima je sudjelovalo više od 500 djece iz svih krajeva Hrvatske otvorio je ministar Tomo Medved.

Na ovim igrama djece branitelja naša ekipa osvojila je jednu medalju. Nju je ulovio David Novaković iz Sladojevaca u disciplini playstation plasiravši se na treće mjesto.

Osim ministarstva, koje je snosilo dobar dio troškova, ovoj mladoj ekspediciji financijski su ove igre potpomogli Zagrebačka banka, Slatinska banka te Grad Slatine, pa i ovim putem iz Udruge upućuju veliko hvala navedenim subjektima. (dj)

x

Check Also

Moto mrazevi darivali poklone, a mame i tete lutkarsku predstavu

Prava božićna čarolija začarala je danas prostore Dječjeg vrtića Suncokret. Snijeg je još jučer zabijelio ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org