Home / NASLOVNICA / Dijana Zelenka i dalje na čelu Udruge osoba s invaliditetom Slatina

Dijana Zelenka i dalje na čelu Udruge osoba s invaliditetom Slatina

Izborno izvještajnu skupštinu održala je jučer u svojim prostorima u zgradi Centra nevladinih udruga Udruga osoba s invaliditetom Slatina. Skupštini je prisustvovalo 40 članova, a izvješća je podnijela predsjednica udruge Dijana Zelenka. Skupština je bila i izbornog karaktera pa je glasovima članova novi mandat na 4 godine povjeren dosadašnjoj predsjednici Dijani Zelenka. Također dužnost potpredsjednice udruge i dalje će obnašati Ksenija Vujanović Juras.

U planu udruge za ovu godinu između brojnih aktivnosti, navest ćemo nastavak trogodišnjeg programa usluge osobne asistencije za osobe s najtežim invaliditetom, zatim europski projekt pružanja usluga osobne asistencije osobama s invaliditetom, kao i nastavak programa Pomoć u kući. U planu je provođenje programa U zajednici zajedno, organiziranje kampa za djecu, a i dalje će se također organizirati provođenje javnih radova. (dj / Foto: zš)

x

Check Also

Razgovor s našom Sandrom Jadek, koja je hrvatsko slastičarstvo obogatila svjetskom broncom: Sada imam osjećaj da moram biti još bolja, opravdati ovu nagradu, želim ići samo naprijed

Nakon što je prije dva tjedna u Luksemburgu ostvarila veliki uspjeh osvojivši brončanu medalju, Sandra ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org